Wie is Shamal

Shamal is het professionele merk van de groep Nuair in Italië.

Wij van Kathagen NV zijn al 35 jaar invoerder van Shamal zuigercompressoren. 

Klik hier voor de geschiedenis van Kathagen NV.


Kathagen gebouw

 

Shamal geschiedenis

Nuair heeft een enorme kennis in huis voor het fabriceren van zuiger- en schroefcompressoren. Waarbij Shamal het merk is voor professioneel gebruik. De fabriek heeft vestigingen in Bologna en Turijn.

Klik hier voor de geschiedenis van Shamal.

Nadat Shamal werd geïntegreerd in de groep Nuair hebben we bij Kathagen NV gekozen om ook de schroefcompressoren van Shamal te importeren in België.

Shamal schroef
Beko technologies
Naast de compressor is het van groot belang goede partners te kiezen voor de behandeling van de geproduceerde lucht. De keuze van Kathagen NV is daarbij gevallen op Beko Technologies. Een fabrikant met een enorme know How over drogen, filteren en meten van de luchtkwaliteit. Voor een overzicht van Beko technolies, klik hier.
Als je perslucht produceert en streng de kwaliteit bewaakt is het ook van belang dat je ze onder dezelfde voorwaarden ter plaatse krijgt. Daarom koos Kathagen NV voor Transair als partner voor het leidingnet. Transair staat garant voor: snelle, efficiënte en flexible montage, Juiste dimensionering, zuiver transport van lucht, minimale turbulentie en drukverlies.

Transair

 

 

De professionele adviseurs van het Kathagen team staan voor jou klaar.
Team Shamal
Contacteer ons: info@kathagen.be